Csallóközi siker a Séfek Séfében: Lenyűgözte a zsűrit a somorjai származású Fejes Rudolf

Séfkabátot kapott, azaz továbbjutott a somorjai származású Fejes Rudolf a TV2 Séfek séfe című reality főzőműsorában. 

Csallóközi siker a Séfek Séfében: Lenyűgözte a zsűrit a somorjai származású Fejes Rudolf
Fejes Rudolt a jobb szélen (További fotőkért kattints)

"Az, akit én választok, az bebizonyította számomra, tegnap is és ma is, hogy egy jó csapatjátékos, hogy ha kell, akkor vezet, irányít és hallgatnak is rá. Ha kell, akkor meg beáll a sorba és elvégzi a feladatot, amit kiszabnak rá"
 

- jellemezte Fejes Rudolfot Krausz Gábor, aki ezt követően egy séfkabáttal ajándákozta meg a 39 éves férfit. Fejes így ezentúl Krausz csapatában folytatja tovább a versenyzést.

"Olaszországban éltem hét évet, ezután hazatértem, és egy pozsonyi olasz étteremben voltam tíz évig séf. Később a pandémia alatt egy somorjai bisztróban kaptam állást, jelenleg pedig egy fővárosi hotelben dolgozom szintén séfként" - nyilatkozta portálunknak a jelenleg Úszorban élő Fejes. 

A somorjai származású séfnek nem ez az első médiaszereplése. Szerepelt már a Joj műsoraiban, megfordult a Duna TV-ben, interjút adott a Petőfi rádiónak és a TA3 hírcsatornának is.

A Séfek séfe szeptember 4-én indult el a TV2 csatornáján, a főnyeremény 10 millió forint és egy szakmai továbbképzés Franciaország egyik legnívósabb séfiskolájában.

(parameter)