Családapaként kampányol, "olimpikonként" teljesít egy szőkével a győri fideszes polgármester a róla közölt pajzán fotón!

Egy névtelen szerző által írt blogon közöltek egy fotót, melyen tagadhatatlanul Borkai Zsolt győri fideszes polgármester éppen egy fiatal szőke nővel teljesít jobban egy jachton. 

Családapaként kampányol, "olimpikonként" teljesít egy szőkével a győri fideszes polgármester a róla közölt pajzán fotón!
Archív felvétel - Jobbról Borkai Zsolt

A blogszerző a politikusról és a vele baráti viszonyban álló ismert helyi ügyvédről, Rákosfalvy Zoltánról súlyos vádakat fogalmazott meg az elmúlt napokban - írja az Index.hu.

Az Index közlése szerint a poszt írója annyit fűzött a képhez – amelybe egy másik, fekete hajú nő is belelóg, nem lehetetlen, hogy a képet is ő csinálta –, hogy gondolkodjon el mindenki, miből futja Borkainak ilyen legalább 15 millió forintos bulikra, valamint hozzátette, hogy holnap folytatja, és „még több akciót” ígért.

Egy korábbi posztban közölt fotókon a politikus és ügyvédtársa egy hajón mulat lányok – a szerző állítása szerint prostituáltak – társaságában. Az Index által idézett blog szerint egy horvát hajókiruccanásról van szó, amit részletesen dokumentált, és azt írta, hogy ezeket a részleteket folyamatosan meg is osztja a nyilvánossággal. Írt arról is, hogy az utazás résztvevői szexeltek és kábítószert fogyasztottak, most az előbbit fotóval is alátámasztotta. 

A politikust támadó blog a hajókirándulás mellett korrupcióval és más bűncselekményekkel is vádolta a politikus és az ügyvédet, de konkrét bizonyítékokat nem közölt. 

Az Index már a korábbi posztot követően is megkereste Borkai Zsoltot, valamint Rákosfalvy Zoltánt, előbbi egyáltalán nem reagált, míg utóbbi mindössze annyit közölt, hogy ellenzéki kampánycirkuszról és hazugságokról van szó. A szombati, elég konkrét fotót követően az Index ismét megpróbálta elérni Borkait telefonon, sms-ben és emailben is, valamint titkárnőjén keresztül, de egyik módszer sem vált be.

(Index/parameter)