Cristiano Ronaldo szerelme először jelent meg nyilvános eseményen kisfia halála óta (FOTÓK)

Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo barátnője először mutatkozot nyilvánosan azóta, hogy ő és a Manchester United futballsztárja bejelentette újszülött kisfiuk halálát – írja az Etonline.

Cristiano Ronaldo szerelme először jelent meg nyilvános eseményen kisfia halála óta (FOTÓK)
Archív felvétel (Fotó: TASR/AP)

Rodriguez az Instagramon osztott meg néhány képet a franciaországi Cannes-i Filmfesztiválról. A szerdai fotókon Rodriguez kinézetét dokumentálta.

„Vissza Cannes-ba ”

– írta Rodriguez az első fotósorozathoz, amelyen teljesen fekete bőr öltüzék megjelenésben és hozzáillő fekete napszemüvegben volt látható.

A második felvételen egy kis magánrepülőgépre száll fel, miután részt vett a fesztiválon. A csillogó, földig érő, kötőfék-nyakú ruhába öltözött közösségi média szereplője felmegy a gép lépcsőin, és beszáll a repülőgépbe egy zsúfolt nap után.

„MERCI CANNES”

– írta a diavetítés mellé.

A franciaországi utazásra alig néhány héttel azután került sor, hogy Rodriguez megosztotta kislányuk nevét – közel egy hónappal azután, hogy megszülte őt, és meggyászolta fia elvesztését.

„Bella Esmeralda” – írta a bejegyzés alá. "180422"

- tette hozzá Rodríguez, megerősítve a baba 2022. április 18-i születési dátumát. Április 18-án hunyt el a kislány ikertestvére, hat hónappal azután, hogy kiderült, hogy ikreket várnak szerelmével, Cristiano Ronaldóval.

Etonline/para