Cristiano Ronaldo minden egyes Instagram-posztja több mint 3,5 millió eurót ér

A Manchester United sztárja, Cristiano Ronaldo több mint 3 millió fontot (több mint 3,5 millió euró) keres Instagram-posztonként - írja  a The Sun.

Cristiano Ronaldo minden egyes Instagram-posztja több mint 3,5 millió eurót ér
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A 37 éves portugál focistát követik a legtöbben az Instagramon, összesen 480 millió követője van. Ez a szám 48 százalékkal nőtt csak az elmúlt évben, és azt jelenti, hogy sokkal népszerűbb, mint bármely más labdarúgó, beleértve Lionel Messit is.

Minden egyes bejegyzésének az értéke 3,1 millió font.

A Gracenote készített egy listát a világbajnokságon szereplő legbefolyásosabb labdarúgókról.

Messi csak második a képzeletbeli dobogón. Őt Paris Saint-Germain-beli csapattársa, Neymar és Kylian Mbappe követi a harmadik, illetve a negyedik helyen.

Ez a trió, valamint Cristiano Ronaldo az egyetlen játékos a világon, aki posztonként hét számjegyű értékkel büszkélkedhet.

A Real Madrid játékosa, Vinicius Jr zárja az első ötös listát. Őt követi Karim Benzema annak ellenére, hogy 35 millióval több követője van mint Vinciusnak.

Még két másik francia játékos is szerepel a listán, mégpedig N'Golo Kante és Paul Pogba a nyolcadik, illetve a kilencedik helyen.

Kante megnyerte a világbajnokságot, a Premier League-et és a Bajnokok Ligáját, de még mindig nem olyan befolyásos a közösségi médiában, mint a hetedik helyen álló római Paulo Dybala.

Jado Sanchót a legbefolyásosabb angolnak tartják, de nem szerepel az első tízben, amelyet egy másik PSG-játékos, Sergio Ramos zár le.

The Sun/para