Conor McGregor viszont a katonákat is bevetné hazájában

Az ír ketrecharcos szupersztár közzétett egy videót a közösségi oldalán, melyen közölte, hogy ugyan Írország szigorított az intézkedéseken a koronavírus-járvány terjedésével szemben, de ő továbbmenne.

Conor McGregor viszont a katonákat is bevetné hazájában
Conor Mcgregor (Fotó: AP/TASR)

Az ír kormány arra kérte a lakosságot, hogy a következő két hétben csak azok hagyják el otthonaikat, akik bevásárolni bennek vagy alapvető fontosságú munkát végeznek. Erre reagált Conor McGregor az alábbi videóval:

Az UFC-bajnok arra sürgeti az ír kormányt, hogy használják ki védelmi erőket és vesse be a katonaságot annak érdekében, hogy az emberek tényleg otthon maradjanak a koronavírus járvány alatt.

„A repülőtereinknek is le kell zárni és csak azokat a gépeknek szabad leszállási engedélyt adni, amelyek alapvető orvosi felszerelést hoznak, vagy egészségügyi személyzetet szállítanak. Azok az írek, akik jelenleg külföldön tartózkodnak, maradjanak ott, ahol vannak, mert azzal, hogy nem jönnek haza, hihetetlen sokat segítenek a hazának” – fogalmazott McGregor.

A bunyós korábban már bejelentette, 1 millió eurót adományoz a Covid-19 betegség elleni küzdelemre az ír kórházaknak, valamint egymillió euró értékű orvosi felszerelést ajánlott fel a Leinster régióbeli kórházaknak.

(24.hu)