Charlie Sheen exfelesége is az OnlyFansen fogja mutogatni a bájait

Denise Richards amerikai színésznő az elmúlt években nem igazán szerepelt a filmvásznon, és már nem kap zsíros tartásdíjat a volt férjétől, Charlie Sheentől sem. A gyorsan megkeresett pénz elcsábította őt, és feliratkozott az OnlyFans pornográf weboldalra - írja a Nový Čas.

Charlie Sheen exfelesége is az OnlyFansen fogja mutogatni a bájait
-illusztráció- (Fotó: YouTube - Screenshot)

Legidősebb, Sheenel közös lánya, Sami inspirálta őt, hogy munkába álljon, aki egyébként a közelmúltban hozta létre OnlyFans-profilját.

"Richards belement abba, hogy erotikus tartalmakat adjon el egy csak felnőtteknek szóló platformon, néhány héttel azután, hogy legidősebb lánya is létrehozott egy profilt"

- írja a New York Post.

Az amerikai média szerint Denise így mutatkozott be a platformon:

"Szia...Én személyesen válaszolok minden megjegyzésére és kérdésére, és nagyon várom, hogy kapcsolatba léphessek Veletek.”

Denise havi huszonöt dollárt vagy 67,50 dollárt kér a rajongóitól egy három hónapos előfizetésért, hogy olyan tartalmakat nézhessenek meg, amelyek már közel járnak a szoftpornóhoz. Az OnlyFans egyébként lehetővé teszi a keményebb pornó megosztását is.

Néhány nappal ezelőtt Richards így kommentálta az Instagramon lánya, Sami részvételét az OnlyFansben:

"Sami, mindig támogatni foglak, és mindig vigyázni fogok rád. Szeretlek.”

Charlie Sheen, akitől  Denise jó pár éve elvált, és tartásdíjra perelte, már korábban is kritizálta exneje lánya munkájához való viszonyulását.

Nový Čas/para