A bűz, ami elűz: Folytonos szellentése miatt rúgták ki a Lyon focicsapatából a brazil focistát

A beszámolók szerint Marcelo Antônio Guedes Filho brazil futballistát, akit egyszerűen csak Marceloként ismernek, az év elején kirúgták klubjából, mert "folyamatosan szellentett az öltözőben és nevetésben tört ki emiatt" - írja a Business Insider.

A  bűz, ami elűz: Folytonos szellentése miatt rúgták ki a Lyon focicsapatából a brazil focistát
-illusztráció- (Fotó: Wikipédia)

A 34 éves középhátvéd a Lyon veterán vezéreként lépett pályára, de a Ligue 1-es szezon néhány meccse után Marcelo kiesett a kezdőcsapatból, januárban pedig végül kikerült a klubból.

Julien Laurens, az ESPN munkatársa szerint Marcelo "kiesett a lyoni első csapatból, mert folyamatosan szellentett és nevetett az öltözőben". Laurens hozzátette, hogy Marcelót egy szezon eleji vereség után megfegyelmezték, mert nevetett egyik csapattársa beszédén.

A L'Equipe francia újság egy másik jelentésében ugyanezt a pletykált okot ismertette Marcelo távozásával kapcsolatosan. Miközben a történetek körbejárták a közösségi médiát, a focista védekezésképp a Twitteren üzent:

"Hála a @lequipe-nek, hosszú idő után vissza kell térnem a @Twitterhez, hogy tagadjam az összes vádat"

- írta Marcelo.

"Az újságírás manapság egy vicc!"

- jegyezte meg.

Miután Marcelo elhagyta a Lyont és a Bordeaux-hoz csatlakozott, amely csapat jelenleg a Ligue 1 tabella végén áll, és a szezon végeztével ki fog esni.

Business Insider/para