Bűnösnek találta a bíróság Gáspár Evelint

Gáspár Evelin ügyében a Balassagyarmati Törvényszék hétfőn hirdetett ítéletet. Az ügyészség szerint  Evelin a hatóságokat kikerülve jutott hozzá BMW-jének rendszámához és az autó papírjaihoz  – írja a Blikk.

Bűnösnek találta  a bíróság Gáspár Evelint
-illusztráció- (Fotó: Instagram)

Mindez egy 3 évvel ezelőtti közúti ellenőrzés után derült ki  – pontosabban az, hogy a rendszám, a forgalmi engedély és a biztosítás egy Audi A6-osé. Mindezeket a másodrendű vádlott adta át Evelinnek. Az illető újsághirdetés útján jutott hozzá az útiokmányokhoz. Mindezek tudatában a bíróság közokirat-hamisítás vádjában és egyedi azonosítójel meghamisítása miatt ítélte el Gáspár Győző lányát. A döntés nem jogerős.

„Nem voltam tudatában annak, hogy a kapott okmányok hamisak, mivel megbíztam az autókereskedő barátomban. Elegem van abból, hogy mindenki csak átver és kihasznál. Mivel ismert az anyagi helyzetem, így veszik a bátorságot, hogy emberileg és anyagilag kihasználjanak. Három éve még nagyon naiv voltam, de örülök, hogy megtörtént ez az eset, mert rájöttem, hogy nem kell bízni az emberekben, így a baráti köröm nullára csökkent” – nyilatkozta a napilapnak Evelin.

 Blikk