Bryan Adams kettő pozitív Covid-tesztet produkált 1 hónap leforgása alatt

Bryan Adams, a teljesen beoltott kanadai rocker csütörtökön a közösségi oldalán jelentette be, hogy egy hónapon belül másodszor lett pozitív a koronavírus-tesztje - írja a Fox News.

Bryan Adams kettő pozitív Covid-tesztet produkált 1 hónap leforgása alatt
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Olaszországi látogatásán diagnosztizálták nála a fertőzést. A zenész a New Yorkból Milánóba tartó repülőútón lázasodott be.

A zenész új naptára népszerűsítése miatt utazott a dél-európai országba. 

„Itt vagyok, most érkeztem Milánóba, és egy hónapon belül másodszor lett pozitív a Covid-tesztem”

– írta az Instagram-posztjában.

"Szóval megyek a kórházba"

- tette hozzá.

Adams, aki a zenélés mellett fotózással is foglalkozik, elkészítette a 2022-es Pirelli naptárat. Adamsnek a naptárt népszerűsítő sajtóeseményeken kellett volna megjelennie vasárnap és hétfőn. Az énekest egy közeli kórházba szállították, ahol elvégezték a megbízhatóbb PCR-tesztet – írja az Associated Press.

Adams 2020 májusában némi online kritikát fogalmazott meg a vírus lehetséges eredetéről szóló bejegyzésével, amivel nagy botrányt kavart:

"A mai estének a @royalalberthall koncertbérletének kezdete kellett volna lennie, de hála a denevérevésnek, nedves piaci állatárusításnak, vírust keltő mohó köcsögöknek, most az egész világ függőben van. Azt üzenem nekik,  hogy "köszönöm szépen------  azt üzenem, hogy legyél vegán."

Később azonban egy másik videóban bocsánatot a kirohanásáért.

Fox News/para