Bruce Willis lánya elárult pár dolgot beteg édesapja mindennapjairól

Tallulah Willis harmadik lánya Demi Moore-tól született legkisebb lánya Olyan filmekben szerepelt, mint a The Scarlet Letter és a My Neighbor the Killer- Szeretettel beszélt demenciával küzdő édesapjáról a Vogue magazinnak - írja a Nový Čas.

Bruce Willis lánya elárult pár dolgot beteg édesapja mindennapjairól
Fotó: Instagram

Bepillantást engedett a mindennapjaikba. 

"Manapság mindig biztos, hogy az apámat az emeleten találjuk, valahol a nagy, nyitott konyhás nappaliban vagy a dolgozószobájában. Szerencsére a demencia nem befolyásolta a mozgásképességét”

– mondta a színésznő, hozzátéve, hogy édesapja minden alkalommal felismeri őt. Willis szobájában folyamatosan szól a zene, és tele van dolgokkal, amelyeket a színész az évek során összegyűjtött.

Bruce jelenleg rejtély a családja számára. Mindig sok időt töltött a dolgozószobájában, és az elrendezett dolgaiból kiderült, mi az, amit élvez, vagy ami miatt aggódik. Így a család legalább egy kicsit beláthatott az ő világába.

„Az irodája mindig egyfajta ablak volt arra, ami a legjobban érdekelte. Nemrég találtam ott egy darab papírt, amelyre csak annyit írt, hogy „Michael Jordan”. Bárcsak tudnám, mire gondol”

– tette hozzá Tallulah.

Nový Čas/para