Britney Spears nyíltan szidta az Instagramon egykori barátnőjét, Christina Aguilerát, mert nem tetszett neki a vele kapcsolatos hozzáállása

Britney Spears megdöbbentette a rajongóit azzal, hogy megsértette popsztár kollégáját – és egykori gyerekkori barátját – Christina Aguilerát  – írja a The Mirror.

Britney Spears nyíltan szidta az Instagramon egykori barátnőjét, Christina Aguilerát, mert nem tetszett neki a vele kapcsolatos hozzáállása
-illusztráció- (Fotó: AP)

Egy késő esti Instagram-bejegyzésben Britney amiatt kritizálta Christinát, hogy „nem volt hajlandó” szót emelni gyámsága ellen, tehát nem állt mellé a nehéz időszakban.

Britney megosztott egy videót, amelyen Christina grimaszol egyet, és elmegy, miközben megkérdezték tőle, hogy mondja el véleményét egykori Mickey Mouse Club-szereplőtársának helyzetével kapcsolatban.

 Britney így dühöngött:

"13 éve, hogy korrupt rendszerben lenni, mégis miért olyan nehéz erről beszélni???"

Fotó: Instagram-story

A megosztott videó azt mutatja, hogy Christinát az újságírók megkérdezték a csütörtöki Latin Grammy-díjátadón, hogy kapcsolatban áll-e Britney-vel, mióta gyámsága ebben a hónapban megszűnt.

A Genie In A Bottle című sláger előadója ezt válaszolta:

"Nem tehetem... de örülök neki."

A videót megosztva rajongóival Britney így fogalmazott:

"Szeretek és imádok mindenkit, aki értékelt... de ha nem hajlandó megszólalni, ha ismeri az igazságot, az egyenértékű a hazugsággal!!!"

Így folytatta:

"13 éve egy korrupt rendszerben éltem, de miért olyan nehéz ez a téma az emberek számára, hogy beszéljenek róla?

"Én mentem keresztül rajta!!!!

"Minden rajongómnak, s azok is akik megszólaltak a védelmemben, köszönöm!"

Míg Britney megosztotta csalódottságát Christinával kapcsolatban, időt szakított arra is, hogy megdicsérjen egy másik popsztárt. Britney elárulta, hogy Lady Gaga támasza volt jogi gondjai közepette.

Az énekesnő közzétett egy videót, amelyen Gaga beszélt a helyzetről a House of Gucci premierjén.

"Az a mód, ahogyan bántak vele, nagyon rossz volt, és ahogy a nőkkel bánnak a zeneiparban, azt szeretném, ha megváltozna."

Lady Gaga hozzátette, hogy Britney "örökké inspiráció lesz a nők számára".

Britney a következőket írta kolléganőjéről:

"Köszönöm Lady Gagának, hogy őszintén szánt rá időt, hogy mondjon valami kedveset. Megbőgettél!!! Szeretlek!!!"

Idén júniusban Christina Aguilera  az Instagramon beszélt Britney helyzetéről gyámsága megszüntetésével kapcsolatos meghallgatása előtt. Elmondta, hogy sokat gondolt Britney-re s „mindenen, amin ő keresztülmegy”.

„A hozzád közel állók elhallgattatása, figyelmen kívül hagyása, megfélemlítése vagy támogatásának megtagadása az elképzelhető legkimerítőbb, legpusztítóbb és legmegalázóbb dolog”

–  írta.

"Minden nőnek joga kell, hogy legyen a saját testéhez,  saját magánéletéhez, saját teréhez, saját gyógyulásához és saját boldogságához."

- fejtette ki gondolatait Aguilera.

Justin Timberlake, Britney volt szerelme pedig bocsánatot kért azért az énekesnőtől, ahogyan korábban bánt vele és Janet Jacksonnal.

The Mirror/para