Britney Spears megrémisztette a rajongóit: "Igazatok volt, baj van!"

Britney Spears nemrég a közösségi oldalon megerősítette, hogy rajongói aggodalmait nem csak képzelet szülte, tényleg nincs teljesen jól – írja a Nový Čas.

Britney Spears megrémisztette a rajongóit: "Igazatok volt, baj van!"
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

„Mindig felmerül a gyanú, hogy valami történik! Hát képzeld... 100 százalékig igazad volt! Nincs időm ezekről beszélni, mert ebben a pillanatban ez felfoghatatlan!"

- mondta Britney.

Az üzenetet a Szépség és a Szörnyeteg 1991-es klipje alá írta, ahol a narrátor hangja Adam herceg fantasztikus vadállattá alakulásáról mesél a közönségnek. Az elején Britney ezt írta:

„Két éve kezdtem el írni a könyvemet, és magánéletemnek azokban a pillanataiban elzárkózottan! Nemcsak a magánéletemet titkoltam, de egyenértékűnek tűnt a 20 év nehéz időszakaival, amelyekről a könyvemben írtam!”

„El tudjátok képzelni a 2007-es évet, amely három évig tartott, és senki sem tudott róla? Most már vége van, és nagyon szomorú vagyok ezek miatt az idők miatt! Furcsa, mert bár Instagramot használok, nem követem a közösségi médiát és a rajongói üzeneteket sem olvasom!”

– tette hozzá.

2007-ben Britney leborotválta a haját, majd röviddel ezután 13 éves gyámság alá került, édesapja, Jamie irányította az életét.

Az általa megosztott Szépség és a Szörnyeteg klipben Adam herceg vadállattá változott, Britney pedig rejtélyes megjegyzést tett:

„A látszat csal! Olyan sokan elutasítottak, és olyan sokan hihetetlenül megbántottak. Egy olyan világban, ahol a megjelenés mindig is számított...ahol a hiúság rejlik...a titok az, hogy ellopjuk egy férfi szívét! A csábítónő mérge egy illúzió! Mindig is így volt! De ennek az illúziónak a kegyetlenségében játszunk! Játszhatok most?"

Egy idő után azonban az énekesnő láthatóan meggondolta magát, és törölte a videót az üzenetével együtt. Britney emellett úgy döntött, hogy letiltja a rajongóknak a kommentelést.

Nový Čas/para