Britney Spears könyvírásra adja a fejét

Britney Spears rengeteg nehézségen ment keresztül az elmúlt években. Ám amióta felfüggesztették felette édesapja gyámságát, érdekésebbnél érdekesebb posztokat oszt meg az Instagram-oldalán - írja a Blikk.

Britney Spears könyvírásra adja a fejét
-illusztráció- (Fotó: AP)

A félmeztelen fotók után most egy igazán érdekes információval szolgált a rajongóinak, könyvírásba fog. Egy olyan lányról ír regényt, akit megöltek, de a szelleme beleragadt egy olyan helyzetbe, ami azt okozta, hogy már nem tudja úgy élni az életét, mint régen:

"Írok egy könyvet egy lányról, akit meggyilkoltak, a szelleme pedig beragadt egy helyzetbe traumák és a fájdalmak miatt, és nem tudja, hogyan kell visszatérni arra a világra, amelyben élt korábban. Miután három évig bizonytalanságban volt, a szellem a tükörképéből virágzik a létezéshez. Nincs senkije, akiben megbízhat, de valami történik, és kitalálja, hogyan lépjen át abba a világba, amelyben ott van a családja. Amikor kilép a kényszerből, döntést kell hoznia ... üdvözölnie ugyanazokat az embereket, akik megölték, vagy új életet teremteni. Nincs többé szüksége a tükrére… egy olyan portálra talált, amelyért imádkozott, és amely betekintést és ajándékot ad neki, hogy ne ijedjen meg többé"

- olvasható a posztban.

Szó, ami szó, a történet nagyon hasonlít az ő életére.

viaBlikk