Britney Spears hazugságokra figyelmezteti a rajongóit, és közölte, felhagy a zenéléssel

Britney Spears közölte a rajongóival, hogy soha nem fog új zenét felvenni. Utolsó albumát, a Glory-t 2016-ban vette készítette – írja a Nový Čas.

Britney Spears hazugságokra figyelmezteti a rajongóit, és közölte, felhagy a zenéléssel
Archív felvétel (Fotó: TASR/AP)

Most azonban az Instagramon azt írta, hogy minden olyan híradás, amely szerint dalszerzőt keres az új albumához, az hazugság.

"Csak, hogy tisztázzuk, a legtöbb infó szemét! Állandóan azt mondják, felkérek embereket, hogy készítsenek nekem egy új albumot... Soha nem térek vissza a zeneiparhoz! Amikor írok, Szórakozásból vagy mások kedvéért írok! Aki olvassa a könyvemet, nem sokat tud rólam... Több mint húsz dalt írtam másoknak az elmúlt két évben! Szellemíró vagyok és Őszintén szeretem”

– írta Spears az Instagramon.

A szellemíró (szó szerint szellemíróként) azt az írót vagy szövegírót jelenti, aki névtelenül másnak alkot, aki az adott szöveg szerzőjeként írja alá magát.

A The Sun című brit lap az elmúlt hetekben arról írt, hogy Spears titokban a visszatérésén dolgozik, és új albummal készül. Arról is beszámoltak, hogy Britney felvette a kapcsolatot Charli XCX-szel.

"A színfalak mögött gyilkos dalok sora készült, hogy Britney-t nagy mértékben visszahozzák a színre. Ő a 21. század egyik legnagyobb sztárja, ezért nagy nyomás nehezedik új zenéjére. Charlinak nagyszerű eredményei vannak, ha okos popdalok írásáról van szó. Az év elején stúdióba vonult, hogy Britney utasításai alapján alkosson néhány dalt. Egy igazán erős számmal rukkolt elő, aminek albumra kell kerülnie. Britney csapata reményei szerint 2024-ben jön ki”

– idézte a The Sun egy Spearshez közel álló forrást.

Nový Čas/para