Britney Spears exférje szerint volt apósa megmentette lánya életét a felette gyakorolt gyámsággal

Britney Spears volt férje, Kevin Federline leült a 60 Minutes Australia-val egy ritka interjúra, amelyet vasárnap este sugároztak - írja a Daily Mail.

Britney Spears exférje szerint volt apósa megmentette lánya életét a felette gyakorolt gyámsággal
-illusztráció- (Fotó: YouTube - Screenshot)

A 44 éves egykori háttértáncos sok mindent mondott volt feleségével kapcsolatban, beleértve a tavaly véget ért, vitatott gyámságról is szót ejtett.

Federline úgy véli, hogy a lépés, amely miatt a 40 éves Britney nem tudta irányítani életét, karrierjét vagy pénzügyeit, az énekesnő számára szükséges volt.

Arra a kérdésre, hogy Britney apja, Jamie Spears, jól döntött-e akkor, amikor vállalta a lánya feletti gyámságot, Federline azt mondta, hogy volt apósa azt tette, amit kellett.

„Száz százalékosan úgy érzem, hogy ő mentette meg  az életét abban a nehéz időszakban”

– mondta Federline a műsorban.

A férfi azonban elismerte, hogy nem ismerte a gyámság részleteit , és nem volt tisztában döntés okával.

"Nem vettem részt semmiben sem. Aggódtak a lányukért, és megpróbáltak mindent megtenni annak érdekében, hogy segítsenek neki. Ennyit tudtam"

– ismerte el.

Az egykori háttértáncos elmondása szerint fiaik, Sean (16) és Jayden (15) „örültek” annak, hogy véget ért az édesanyjuk felet gyakorolt gyámság.

"Mindketten nagyon örültek neki, tudod?"

– mondta.

Kevin ragaszkodott hozzá, hogy fiai szoros kapcsolatot ápoljanak a nagyszüleikkel, Britney apjával, Jamie-vel és anyjával, Lynne-nel, valamint nagybátyjukkal.

"Tudod, ők a gyerekeim közvetlen családtagjai"

– jelentette ki Federline.

"Úgy érzem, nagyon fontos, hogy mindegyikükkel legyen kapcsolatuk, függetlenül attól, hogy mi történik"

– tette hozzá.

Az interjú másik részében Britney és Kevin tinédzser fia, Jayden is megszólalt, aki maga is feltörekvő zenész és zongorista, azt mondta, hogy nagyapja mindig Britney érdekeit tartotta szem előtt.

„Igyekezett olyan lenni, mint bármelyik apa, segített megvalósítani lánya álmát, hogy szupersztár legyen, dolgozhasson, koncertezzen"

– mondta.

"De azt hiszem, néhány ember már nem veszi észre, mennyire törődik vele"

– tette hozzá a tinédzserfiú.

Jayden azt is elmagyarázta, miért nem vettek részt testvérével, Seannal júniusban édesanyjuk és annak szerelme, Sam Asghari esküvőjén.

"Nagyon örülök nekik. De úgy értem... Nem hívta meg az egész családot, és ha én és Preston elmentünk volna, akkor nem tudom hogyan végződött volna az egész”

– mondta. 

Federline korábban elárulta, hogy fiai kihagyták az esküvőt Asgharival, és hónapok óta nem látták édesanyjukat, részben az énekesnő felett gyakorolt gyámság vége óta, meg az Instagramon közzétett félmeztelen fotók miatt.

Sean és Jayden láthatóan az utóbbi időben kerülik édesanyjukat.

"Bár a fiúk nem lesznek jelen, Kevin és a fiúk örülnek Britney-nek, és minden jót kívánnak neki és Samnek a továbbiakban"

- mondta az esküvő előtt Federline ügyvédje, Mark Vincent Kaplan a TMZ-nek adott nyilatkozatában.

Federline és Spears 2004-ben házasodtak össze, 2006-ban pedig elváltak.

Daily Mail/para