Britney Spears exe betört az énekesnő esküvőjére - a férfi ártatlannak vallotta magát minden vádban

Jason Alexander ártatlannak vallotta magát birtokháborítás, vandalizmus, és fizikai erőszak vádjában - írja a BBC.

Britney Spears exe betört az énekesnő esküvőjére - a férfi ártatlannak vallotta magát minden vádban
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Alexandert múlt héten tartóztatták le, miután állítólag betört Spears otthonába, ahonnan egy videót is sugárzott. A 40 éves férfi 2004-ben rövid ideig házas volt a popsztárral, akit gyerekkora óta ismert. A házasságot azonban kvesebb mint 3 nap után érvénytelenítették.

Spears és élettársa,  Sam Asghari múlt héten Kaliforniában, egy meghitt ceremónián kötöttek házasságot.

Az előkészületek azonban félbeszakadtak, amikor is Alexandert letartóztatták egy állítólagos betörés után. Az énekesnő otthonából sugárzott egy videót, mielőtt a biztonságiak leállították őt.

Nem sokkal korábban közzétett egy Instagram Live történetet, amelyben azt mondta, hogy azért volt ott, hogy "tönkretegye" az esküvőt.

Videójában az volt látható, ahogy Spears otthonában sétálva keresi az énekesnőt, majd bemegy egy sátorba, ahol az utolsó simításokat végzik. Azt állította, Spears hívta meg, mondván:

"Ő az első feleségem, az egyetlen feleségem."

Nem sokkal később letartóztatták Alexandert Ventura megyei seriff hivatalának tisztjei, és egy helyi börtönbe szállították őt.

"Sikerült bejutnia az ingatlanba, és a biztonságiak szembesítették a tettével"

- mondta a rendőrség szóvivője.

"Volt egy veszekedés a biztonsági őrökkel, és a veszekedés során eltörött egy tárgy, így itt jött képbe a rongálás. A magánterületen való tartózkodással pedig a birtokháborítás."

Hétfőn a bíró 100 ezer dollár óvadékot állapított meg, és távoltartási végzést rendelt el, amely szerint Alexandernek három évig legalább 100 yard (91 métert) távolságot kell tartania Spearstől.A férfi virtuálisan részt vett a meghallgatáson.

Spears esküvői ceremóniáján, amely a rendbontás ellenére is lezajlott, olyan sztárok vettek részt, mint Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore, Ansel Elgort és will.i.am.

Apja, anyja és nővére állítólag nem kaptak meghívást az esküvőre, miután a kapcsolat megromlott közöttük a gyámsági felügyelet miatt.

Spears 2016-ban ismerkedett meg új férjével, egy személyi edzővel a Slumber Party című dalához készült videoklipjének forgatásán. Korábban 2004 és 2007 között volt házas, férje Kevin Federline táncos volt.

BBC/para