Britney Spears édesapja keményen küzd a lánya ellen: Ügyvédek elé akarja cibálni az énekesnőt

Tavaly, 13 év után, az amerikai énekesnő teljesen függetlenné vált, és azzal állt bosszút apján, hogy nem túl hízelgően írt és beszélt róla a közösségi oldalain - írja a Nový Čas.

Britney Spears édesapja keményen küzd a lánya ellen: Ügyvédek elé akarja cibálni az énekesnőt
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A 69 éves Spears emiatt be akarja perelni a lányát, ám előtte rá akarja kényszeríteni Britney-t, hogy tanúskodjon az ügyvédei előtt. James Spears szerint lánya állításai megalapozatlanok.

Az énekesnő édesapja azt akarja elérni, hogy Britney eskü alatt vallja azt, hogy véradásra és pszichoterápiára kényszerítették, és eltiltották őt a fájdalomcsillapítók szedésétől. Az ügyvédek ezután a nyilatkozatot egy ellene indított perben használnák fel. Matthew Rosengart, az énekesnő jogi képviselője elutasította James Spears „ügyvédekkel kapcsolatos kéréseit, zaklatásnak és megfélemlítésnek nevezte azokat."

Spears azt is szeretné, hogy lánya a saját pénzéből fizesse ki az ő ügyvédjeit.

"Az énekesnő jogi képviselője azt állítja, hogy Britney mentesül azon kötelezettség alól, hogy beszéljen a vádaskodásairól, azonban Jamie-nek joga van felkészülni a tárgyalására és meghallgatni Britney-t, mert ő az, aki megalapozatlan kijelentéseket tesz az apjáról"

- mondta Alex Weingarten, James Spears ügyvédje.

Matthew Rosengart kijelentette, hogy minden jogi eszközt bevet annak érdekében, hogy megakadályozza, hogy az énekesnőt az apja az ügyvédei elé citálja.

Nový Čas/para