Brasch Bence kiütéssel nyert, Istenes Bence pedig kiesett a Sztárbox elődöntőjében

Utóbbi nem is fogott kezet az őt legyőző Rácz Jenővel a meccs után, el is magyarázta, miért.

Brasch Bence kiütéssel nyert, Istenes Bence pedig kiesett a Sztárbox elődöntőjében
Forrás: RTL / 24.hu

Ismételten volt Sztárbox az RTL-en, immár elődöntővel folytatódott a műsor. Ringbe szállt: Janicsák Veca és Berki MazsiBrasch Bence és Szegedi Fecsó, valamint Rácz Jenő és Istenes Bence.

Először a női mérkőzésre került sor, azt Berki Mazsi egyhangú pontozással megnyerte, és magabiztosan jutott a döntőbe.

A nehézsúly összecsapását Brasch és Szegedi játszotta le: az egyik legjobb bokszolónak kikiáltott színésznek az első menetben meggyűlt a baja Szegedivel, aki hatalmas elánnal kezdte meg a meccset. Brasch végül egy brutális jobbegyenessel eltalálta az üzletembert, aki bár feltápászkodott, a bíró úgy ítélte, nem képes folytatni a meccset – ezzel a színész menetelhetett a döntőbe.

Az est legjobban várt találkozója kétségtelenül Istenes Bence és Rácz Jenő volt: a műsorvezető és a séf közt hetek óta húzódott egy közösségi médiás ellentét, aminek mindkettő pontot kívánt tenni a végére. Higgadt bunyóról nem lehetett beszélni, Istenes és Rácz is rávetették magukat a másikra, hogy aztán négy menet után pontozással kelljen győztest hirdetni. A pontozóbírók egyhangúan Rácz Jenőt hozták ki győztesnek, amit Istenes nehezen akart elfogadni: először nem gratulált a séfnek, majd elmondta.

Ordenáré dolgokat ordított a Jenő meccs közben, nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele – mondta a kieső Istenes.

(24.hu