Botrányos kijelentéseik ellenére Harry herceg és Meghan ott lehet III. Károly király koronázásán

Sussex hercege és hercegnéje meghívást kap III. Károly brit király megkoronázására. annak ellenére, hogy a közelmúltban negatív kijelentéseket tettek a királyi családról - írja a Markíza.

Botrányos kijelentéseik ellenére Harry herceg és Meghan ott lehet III. Károly király koronázásán

Harry (hivatalosan Henry) és Meghan helyet kap III. Károly május 6-i ceremóniáján, ha részt kívánnak venni rajta – írta szombaton a The Daily Telegraph.

Még nem állították össze a Westminster Abbey-i „vallási” esemény vendéglistáját, de egy forrás azt mondta az újságnak:

„Minden családtagot szívesen látunk.”

2020 januárjában Harry hazugsággal megvádolta apját, III. Károlyt egy feszült, a II. Erzsébet királynő jelenlétében tartott válságtalálkozón.

III. Károlyt állítólag bántja Harry és Meghan királyi családdal szembeni kritikája, de nem adja fel a reményt, hogy hidakat építsen – írta a Daily Express. A király nem akarja megfosztani a sussexieket a címeiktől.

A május 6-i koronázási ünnepségen III. Károly és Camillát, a király hitvesét megkoronázzák a Westminster Abbey-ben több száz vendég előtt. A meghirdetett ceremónia a nagy múltra visszatekintő hagyományokon és az ünnepélyes szertartáson alapul, de tükrözi az uralkodó szerepét a jelenben és a jövőbe tekintve.

Markíza/para