Boris Kollár szexi útitársa műtét előtt áll, de egy meztelen pózolás a karácsonyfa alatt még belefért

A 37 éves modell, Miroslava Fabušová, aki együtt utazott Boris Kollárral, a parlament elnökével a kijárási korlátozás ideje alatt, mikor balesetet szenvedtek Pozsonyban, most arról számolt be, hogy egyedül karácsonyozott - írta meg a Nový Čas.

Fabušová a baleset során gerincsérülést szenvedett, és a továbbra is fennálló sérülése miatt nem tudta az ünnepeket a családjával tölteni.

"Dubnicán élnek, az egészségi állapotom viszont nem engedte, hogy én is ott legyek. Egyszer voltam az édesanyámnál látogatóban, de az utazás számomra most rettentő szenvedés" - árulta el.

Édesanyjának szavai szerint szélütése volt és egyik oldalára lebénult. Megbeszélte viszont a húgával, hogy legalább egy éjszakára eljönnek hozzá, amit a legszebb ajándéknak tartana.

 

 

 

Miroslava Fabušová szívesen pózol lenge öltözékben vagy épp meztelenül. Most karácsonykor például egy szál Mikulás-sapkában és vörös harisnyában a karácsonyfa alatt.

Ugyanakkor műtét előtt áll, szavai szerint a negyedik nyakcsigolyája eltört, az ötödik és a hetedik közti porckorongok pedig kimozdultak és ezeket meg kell operálni.

 

 

(Nový Čas)