Boráros Gáborhoz mentőt hívtak a Balaton Soundon (Videó)

Azzal kapcsolatban keringtek hírek, hogy be volt drogozva, aztán mikor felkelt, még meg is ütött egy mentőst, de ezt ő maga cáfolta.

Boráros Gáborhoz mentőt hívtak a Balaton Soundon (Videó)
Boráros Gábor - Fotó: Cséfalvay Á. András

Az Oktagon-győztes vásárúti fiatalember barátaival vett részt az egy héttel ezelőtti Balaton Soundon, és felkerült az internetre róla egy videó, melyen épp a mentősök próbálnak bele életet lehelni.

A Nový Čas-nak az olvasói jelezték, hogy Boráros Gábor drogozás miatt nézett ki így, majd miután a mentők kezelésbe vették, és felébredt, meg is ütötte egyiküket, emiatt pedig azóta felfüggesztett börtönre ítélték és három évre kitiltották Magyarországról. A lapnak ő maga reagált a történtekre.

"Ez egy óriási ostobaság, már hozzám is eljutott. Megtudtam, hogy egy szlovákiai srác a múlt héten bajba keveredett és kiutasították. Engem vasárnap láttak el a mentők, de valaki összetéveszthetett vele" - szögezte le.

Elismerte, hogy ott volt a fesztiválon és az alkoholtól, illetve a kialvatlanságtól a videón látható állapotba került. "Négy napot voltunk ott, késő éjjelig ittunk, minimálisat aludtam, és mivel nem vagyok hozzászokva az alkoholhoz, ez történt. Vasárnap hajnalban elaludtam egy padon, és miután nem tudtak felkelteni, mentőt hívtak" - fogalmazott.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BALATON SOUND ON - OFF

Boráros Gábor (@boraros_gabor) által megosztott bejegyzés,

 

Ami alátámasztja a Boráros által elmondottakat a bűncselekmény kapcsán, hogy a magyar ügyészség weboldalán közölt információ szerint a szlovákiai, aki rátámadott a mentősökre, 25 éves, míg Boráros 27. 

A Balaton Soundra barátaival érkező 25 éves szlovák férfi sátruk elfoglalása után annyi alkoholt fogyasztott, hogy ittasága miatt a mentősök a fesztivál területén felállított egészségügyi sátorba vitték. A sátorban minden ágy foglalt volt, így a részeg vádlottat a földre tették, majd amikor felszabadult egy hely, oda akarták fektetni. A férfi először együttműködést tanúsított, majd előzmény nélkül a neki segítő ápolónőt ököllel úgy arcon és orron ütötte, hogy a sértett a földre esett. Ezek után a vádlott el akarta hagyni a sátrat, de a biztonsági őrök feltartóztatták. A járásbíróság a szlovák férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt az ügyészi indítvánnyal egyezően 2 évi börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 3 évre felfüggesztette, valamint a vádlottat 3 évre kiutasította az országból - írja az Ügyészség.hu.

(Nový Čas/parameter)