Boldog és gazdag szeretne lenni? Fogadja meg a híres bolgár jósnő, Baba Vanga jó tanácsait

Baba Vanga, valódi nevén Vangelija Pandeva Dimitrova-Gusterova egy bulgáriai vak jósnő volt. A jövőre vonatkozó jóslatairól vált híressé - írja a Topky.

Boldog és gazdag szeretne lenni? Fogadja meg a híres bolgár jósnő, Baba Vanga jó tanácsait
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

Sok eseményt megjövendölt, mint például az ikertornyok elleni támadást 2001. szeptember 11-én. A Brexitet is előre látta. Emellett azonban megosztott néhány jó tanácsot, amelyek boldoggá és gazdaggá tehetik az embereket – számol be a SotNews albán portál.

Baba Vanga első tanácsa, hogy mindig sértetlen tányérokból és csészékből együnk és igyunk. Ennek köszönhetően megőrizhetjük otthon a jó energiát és a boldogságot.

A második jó tanács, hogy helyezzünk el néhány érmét a ház egyik sarkában, hogy a szerencse és a jólét ne hagyja el a házunkat, lakásunkat.

Harmadszor pedig rakjunk faágakat a bejárati ajtó fölé, hogy megvédjen bennünket a negatív dolgoktól.

Emellett Baba Vanga még azt is tanácsolja, hogy az ebédről vagy vacsoráról megmaradt kenyérhéjat és morzsát adjuk oda a madaraknak. Ennek köszönhetően boldogság lakozik majd az otthonunkban.

Felhívta arra a figyelmet, hogy soha ne dicsekedjünk a boldogságunkkal, és ezt főleg ne idegenek előtt tegyük, mert az ő féltékenységük tönkreteheti az életünket.

A hatodik tanács, hogy törött vagy repedt tükör ne legyen a házunkban, mert ellopja a szerencsénket. Végül a híres jósnő azt tanácsolja, hogyha jólétet szeretnénk, akkor a pénzünket a pénztárcánkban hordjuk, ne a zsebünkben összegyűrve.

Topky/para