Motorosok támadtak a Beverly Hills 90210 sztárjára - az incidens verekedéssé fajult (VIDEÓ)

  • Bulvár
camera

1

Motorosok támadtak a Beverly Hills 90210 sztárjára - az incidens verekedéssé fajult (VIDEÓ)

-illusztráció- (Fotó: Wikimedia Commons) 

Megosztás

Egyáltalán nem volt kellemes az év vége a Beverly Hills 90210 sorozat sztárjának. Ian Ziering színész is autóval utazott családjával. Elakadtak a forgalomban, amelyben egy több motorosból álló csoport cikázott az autók között. Egyikük olyan közel került a színész autójához, hogy Ian aggódott amiatt, hogy megrongálja a járművet. A szóváltás végül támadáshoz vezetett - írja a Markíza.

Ian kiszállt az autóból, és megvédte magát a motorostól, ám az illető személy rátámadt és megütötte őt. A helyszínre később kiérkezett a rendőrség. A TMZ.com szerint a hivatalos rendőrségi jelentés Iant nevezi meg áldozatként.

„Túléltem egy incidenst, amelyben egy kis motorkerékpáros csoport érintett. Amikor elakadtam egy forgalmi dugóban, egyikük odament az autómhoz, és amikor azzal fenyegetett, hogy megrongálja az autómat, kiszálltam a kocsiból. Sajnos ez a helyzet verekedéssé fajult”

– mondta a színész.

A legrosszabb az, hogy mindennek a lánya is szemtanúja volt, akit később meg kellett vigasztalni.

„Megkönnyebbülten jelenthetem be, hogy jól vagyunk a lányommal. De ez a tapasztalat mélyen aggaszt ezen az embereknek a növekvő merészsége miatt, mert megzavarják a közbiztonságot és a békét. Utcáinkon egyre gyakoribb a hulliganizmus, és erre hatékonyan kell reagálni. Utcáinknak biztonságosnak kell lenniük mindenki számára”

– írta.

Markíza/para

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program