Betonkeverő gázolta el a népszerű színésznőt, ikertestvére az interneten kér segítséget 

Egy New York-i kórház intenzív osztályán ápolják Kathryn Prescott színésznőt, miután kedden elgázolta őt egy betonkeverő kamion. A hírtaz ikertestvére, Megan osztotta meg az Instagram-oldalán, részletesen beszámolva arról, hogy Kathryn milyen súlyos sérüléseket szenvedett.

Betonkeverő gázolta el a népszerű színésznőt, ikertestvére az interneten kér segítséget 
Fotó: News24

– Több műtéten is átesett, két helyen eltört a medencecsontja, eltört mindkét lába, a lábfeje és a bal keze is. Éppen csak elkerülte a bénulást, és az orvosok reménykednek benne, hogy teljesen felépül, de ez csak a megfelelő orvosi ellátással lehetséges 

– írta Megan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ikertestvére a családtagok támogatására sem számíthat egyelőre, ugyanis nem tud Londonból az Egyesült Államokba repülni, mert az amerikai nagykövetség elutasította a vízumkérelmét. Megan az emberek segítségét kéri, hátha a közösség nyomására felülbírálják a döntést.

– Ott kell lennem és segítenem kell neki, amíg ismét lábra tud majd állni. Mindenben segítségre szorul, hiszen egyedül nagyon semmit nem tud csinálni, nem tudja ellátni magát. A felépülése nagyon hosszú időt vesz majd igénybe, s miután elhagyhatja a kórházat, 24 órás felügyeletre lesz szüksége 

– közölte.

Kathryn Prescottot többek között a Skins című BAFTA-nyertes sorozatból, illetve a 24: Örökség és a Mondj egy mesét című sorozatból ismerheti, de az Egy kutya négy útja című filmben is ő szerepelt.

viaBlikk