Betelt a pohár - eladja űrlényektől hemzsegő farmját a férfi

Nem bírja már az űrlények folytonos zaklatását a farmer.

Az arizonai Szivárvány-völgyben fekszik John Edmonds négyhektáros lótenyésztő farmaja. A Stardust Ranch többször feltűnt már a hírekben, mindig valamilyen paranormális jelenséggel, UFO észleléssel kapcsolatban. Edmondsnak és feleségének elege lett világűrből érkező látogatókból, ezért úgy döntöttek, eladják a farmot.

John Edmonds történetei meglehetősen meredekek. A férfi azt állítja, őt és a feleségét is többször próbálták már elrabolni az idegenek, és már 19 földönkívülit vágott le szamurájkardjával védekezés közben.

Edmonds és a felesége békés, vidéki életre vágyva, 1995-ben vették meg a farmot, ahol egy lómentő projektet működtettek. Úgy emlékeznek, már a beköltözésük másnapján elkezdtek furcsaságok történni velük.

„Kilebegtették az ágyból a feleségemet, egészen a parkolóig, ahol megpróbálták beemelni az űrhajójukba”– meséli egyik hihetetlen történetét a férfi, aki gyakran számol be kalandjairól a Facebookon. Fotókon mutatja meg fura sérüléseit, melyekről azt mondja, a „szürkékkel” vívott harc során szerezte őket.

Tavasszal egy vértócsa közepén fekvő katana fotóját osztotta meg, és azt írta mellé, hogy a farm több pontján vannak kardjai, hogy mindig legyen egy a keze ügyében, ha az idegenek megtámadnák. Az esettel kapcsolatban pedig azt írta, „szürkék” támadtak rá, ő megölt közülük egyet, mire két másik megfogta a holttestet és eltűntek vele.

Edmondsék ötmillió dollárt kérnek a farmért, illetve a rajta álló, úszómedencés, öt hálószobás, négy fürdőszobás házért. Kimberly Gero ingatlanügynök azt mondja, elég vegyes az UFO-sztorikról elhíresült farm piaci fogadtatása: „Néhányan egyáltalán nem foglalkoznak a baljós történetekkel, mások halálra rémülve menekülnek, amikor meghallják őket.”

Edmonds nem árul zsákbamacskát, azt mondja, a vevőnek fel kell készülnie mindenre. Cserébe azonban lehet, hogy hamarosan olyan titok birtokába jut, amelyik fellebbenti a fátylat az univerzum erőinek működéséről.

24.hu