Berki Krisztián zaklatással vádolja Baukó Évát

Berki és Baukó között múlt héten, a Fem3 Café élő adásában inudlt el a háborúskodás – írja a Blikk.

Berki Krisztián zaklatással vádolja Baukó Évát
Fotó: FEM3

A történtek után Éva közzétett egy videót, amiben elmondta, hogy Berki több alkalommal is megfenyegette őt, sőt szexuális ajánlatot is tett. Emellett Berki azt állította, hogy Éva részegen ment be a munkahelyére. Ezt Éva megcáfolta, mégpedig úgy, hogy elment orvoshoz, ahol vért vettek tőle, aminek eredménye negatív lett. Ekkor úgy döntött, bepereli Berkit rágalmazásért, aki szintén így tett. Ő azonban zaklatással vádolja a botrányhősnőt.

A feljelentést azonban ő sem ússza meg. Berki Krisztián ügyvédje már meg is tette a szükséges lépéseket. A vád azonban nem rágalmazás.

"Berki Krisztián felhatalmazott, hogy eljárjunk a nevében, ennek értelmében feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen. Nem rágalmazásért és becsületsértésért tettünk feljelentést, az ügyfelemnek arra hívtam fel a figyelmét, hogy Baukó Éva kijelentései és magatartása kimerítik a zaklatás vétségének fogalmát. Valótlan állításokat tett ügyfelem magánéletével kapcsolatban"

– mondta a Blikknek dr. Szilágyi Roland.

Berki Krisztián is nyilatkozott a napilapnak, aki kijelentette, hogy a jövőben mindent megtesz annak érdekében, hogy ne sározzák be a hozzá közelállókat.

"Természetesen nem pénzt akarok, hanem meg akarok húzni egy határt, hogy az emberek tudják, mi az, amit nem lehet átlépni. A jövőben nem fogom engedni, hogy valótlanságokkal próbálják meg besározni a nevemet, azt meg főként nem engedem, hogy a családomat és a szeretteimet bárki bántsa. Ugyanez vonatkozik a barátaimra és a csatornámra is, mindenkiért kiállok a környezetemben, aki fontos a számomra".

via Blikk