Ben Afflecket szexuális zaklatással vádolták meg

Ben Afflecket azzal vádolta meg Annamarie Tendler sminkes, hogy a színész szexuálisan zaklatta őt 2014-ben, a Golden Globe partin. A nő azután mert csak megszólalni, hogy kiderült, a színész más nőt is inzultált az elmúlt években – írja a 24.hu.

Ben Afflecket szexuális zaklatással vádolták meg
Fotó: TASR/AP

Az első eset 2003-ban történt, amikor egy televíziós műsorban Affleck megfogta a másorvezető, Hilarie Burton melleit. A filmsztár a Twitteren kért tőle bocsánatot

„Helytelenül viselkedtem Burton kisasszonnyal, amit őszintén sajnálok – olvasható Affleck bejegyzésében.

 

A sminkes hölgy a bocsánatkérés után hívta fel arra a híresség figyelmét, hogy tőle is illene elnézést kérnie, mert Affflec a 2014-es Golden Globe partin belemarkolt a fenekébe. A színész a történtek után azonban úgy tett, mintha nem direkt történt meg volna az eset.

„Örömmel fogadnék én is egy bocsánatkérést Ben Afflecktől, aki megmarkolta a fenekem 2014-ben a Golden Globe partin – írja Twitteres bejegyzésben Tendler.

 

Nem csupán Ben Afflecket vádolják szexuális zaklatással, hanem Harvey Winstein hollywoodi filmproducert is, mert kiderült, hogy éveken keresztül színésznőket zaklatott. A férfit elküldték saját cégéből, és a felesége is el akar válni tőle a történtek miatt.

24.hu