Bekötötték Rita Ora fejét - férje 15 évvel idősebb nála

Alig két hónappal az eljegyzés után következett az esküvő. Rita Ora koszovói származású brit énekesnő igent mondott vőlegényének  a rendező Taika Waititinek – írja a Nový Čas.

Bekötötték Rita Ora fejét - férje 15 évvel idősebb nála

Waiti 15 évvel idősebb az énekesnőnél, de a korkülönbség nem okoz gondot a párnak. Éppen ellenkezőleg, úgy döntöttek, hogy kapcsolatukat a következő szintre emelik. Az esküvőre titokban, Londonban került sor legközelebbi rokonaik jelenlétében.

„Igazán meghitt szertartás volt, és nagyon különleges mindenki számára. A hozzájuk legközelebb állók jól láthatták, mennyire őrülten szerelmesek"

– árulta el egy forrás a The Sun-nak, hozzátéve, hogy bár az énekesnő a reflektorfényben él, eltökélt szándéka, hogy kapcsolatát a lehető legtitkosabban élje. A forrás azt is hozzátette, hogy Rita nagyszabású ünnepséget is tervez sok hírességgel, de esküvői fotóik nem lesznek címlapokon.

Rita és Taika másfél éve kezdett randevúzni, miután az énekesnő Ausztráliában, a The Voice című énekműsorban mentorként dolgozott. Két hónapja volt az eljegyzésük.

Nový Čas/para