BEÁJULSZ: Állásinterjúzó nők italába kevert vízhajtót egy minisztériumi hivatalnok, hogy kukkolhassa őket pisilés közben!

Vízhajtót kevert az italukba az állásinterjúra érkező nőknek a francia kulturális minisztérium hivatalnoka, majd megleste őket pisilés közben - írja az Index a BBC nyomán.

BEÁJULSZ: Állásinterjúzó nők italába kevert vízhajtót egy minisztériumi hivatalnok, hogy kukkolhassa őket pisilés közben!
Fotó: TASR

A sajtó öt érintett nő beszámolójára hivatkozik, akik szerint a férfi az interjún kávéval vagy teával kínálta őket, amelybe vízhajtót kevert, majd sétára hívta őket, hogy megmutassa nekik a minisztérium melletti párizsi látnivalók. Amikor aztán a séta közben rájuk jot a pisilhetnék, felajánlotta, hogy a kabátjával eltakarja őket. A nőknek persze nem tetszett a megalázó helyzet. Sőt, az is kitudódott, hogy a perverz alak titokban a mobiljával a nők lábát fotózta az asztal alatt.

Így bukott le, amikor egy nő észrevette, hogy a lábát fényképezi, ezért jelentette a feletteseinek, akik értesítették a rendőrséget. A vizsgálat során kiderült, a férfi az intim alkalmakról nyilvántartást is vezett egy Excel-táblázatban.

A férfit 2018 októberében felfüggesztették, majd három hónappal később kirúgták.

ViaIndex