Bazi nagy orosz oligarcha lagzi

Szaid Gucerijev és Hadizsa Uzsahova lagzijában így nézett ki a zenei felhozatal: Sting, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez – írja a 24.hu.

Bazi nagy orosz oligarcha lagzi
Fotó: Youtube

Hogy ki az a Szaid Gucerijev? Ő Mihail Gucerijev orosz oligarcha fia. A papa tehát minden idők egyik legdrágább lagziját rendezte meg fiacskájának.

A rongyrázó bulit Moszkva egyik legdrágább éttermében rendezték; amelynek minden milliméterét virágok borították. A vacsora után a vendégek egy visszafogott kilencemeletes tortából falatozhattak. Adrágakövekkel ékesített menyasszonyi ruha egy Elie Saab-tervezte viselet volt, nagyjából 25 millió rubelbe kerülhetett.

A mulatozás végeztével a vendégek sem távozhattak üres kézzel: minden család egy-egy arany ládikát kapott ajándékba. A nemesfém-, malachit-, hegyikristály és Swarowski-díszítésű dobozkák darabja megközelítőleg 165 ezer rubel volt.

A lagzi összköltségéről csak találgatásokat lehet olvasni, de a becslések szerint legalább egymilliárd dollárt mulattak el oligarcháék.

Mihail Gucerijev a kommunizmus bukása után magánbankok alapításával kezdte, ma már több energiaipari cége van, emellett ingatlan- és médiavállalatokat is vásárol néha.

24.hu