Barta Sylvia négy hét után is küzd a koronavírussal, még mindig gyógyszeres kezelést kap

A TV2 időjósa alig egy hete tudatta a nyilvánossággal, hogy elkapta a koronavírust. Akkor került ugyanis olyan állapotba, hogy képes legyen írni róla - írja a 24.hu.

Barta Sylvia négy hét után is küzd a koronavírussal, még mindig gyógyszeres kezelést kap
Fotó: Instagram

Barta Sylvia a közösség oldalán számolt be arról, hogy jelenleg hogyan érzi magát:

"Immár negyedik hete harcolok a Koronavírussal! 4 nehéz hét van mögöttem tele kétellyel, bizonytalansággal és reménnyel!
Túl vagyok sok lázas napon és egyhetes antibiotikum kúrán. Miután a tüdőt valamilyen szinten elérte a vírus a felülfertőzés veszélye miatt volt szükség antibiotikumra. Miután az kevésnek bizonyult most egy olyan újabb gyógyszert kapok amit a Covid-19 betegek tüneteinek enyhítésére adnak. Ettől reméljük a javulást! A fizikai megpróbáltatáson túl lelkileg és mentálisan is megviselt ez az időszak. Hiányoznak az illatok és az ízek, az erő és egészség érzése, egy alapos hajmosás, Lady kutyámmal való játék, de a legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik. Így is hálás vagyok a sorsnak, hogy itthon gyógyulhatok és nem kerültem olyan állapotba amin már csak a kórházban segíthetnek. Hálás vagyok az orvosaimnak akik folyamatos kontroll alatt tartanak és már sokadszor bizonyosodott be róluk, hogy mennyire elhivatott, csodálatos emberek! Reménykedünk és hiszem, hogy meggyógyulok! Bízom benne, hogy legközelebb jobb híreket adhatok magamról!" - írta a bejegyzésben.


(via24.hu)