Bárki csókolózhat interneten keresztül a párjával - sőt, közben érezheti partnere ajkait is (FOTÓK)

Egy kínai diák egy igazán nem szokványos találmánnyal állt elő. Létrehozott egy eszközt, amely szilícium nyomásérzékelőket használ az ajkakon, és ezek másolják a felhasználó csókját. Ez lehetővé teszi a távkapcsolatokban élő emberek számára, hogy megtapasztalják a fizikai intimitást - írja az Obkec.

Bárki csókolózhat interneten keresztül a párjával - sőt, közben érezheti partnere ajkait is (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Ezenkívül a találmány lemásolja a csók hangját, ráadásul csók közben enyhén felmelegszik, hitelesebbé téve az egész élményt. A felhasználók a kísérőalkalmazáson keresztül más felhasználók által küldött csókadatokat is letölthetik. Az eszközt főként a közelmúltbeli járvány ihlette, amelynek következtében emberek milliói kerültek elszigeteltségbe – számol be a TheGuardian portál.

A járvány idején a kínai hatóságok hónapokra megtiltották az embereknek, hogy elhagyják a lakásukat.

"Akkoriban párkapcsolatban éltem, de nem tudtam találkozni a barátnőmmel a bezárás miatt"

- mondta Zhao Jianbo feltaláló. Ezt követően a filmakadémia hallgatója úgy döntött, hogy diplomamunkáját a fizikai intimitás hiányára összpontosítja a videohívásokban.  Megalapította a Siweifushe céget, amely január 22-én adta ki első termékét.

A bizarr készülék ára 260 jüan, ami átszámítva 35 eurót jelent. Az indulás utáni két hétben a cég több mint 3 ezer csókeszközt adott el, és körülbelül 20 ezer megrendelést kapott. Azoknak, akik online szeretnének csókolózni, le kell tölteniük az alkalmazást, és párosítaniuk kell a megvásárolt csókolózóeszközöket. Abban a pillanatban, amikor megcsókolják a készüléket, az viszonozza a csókot. A készülék többféle színváltozatban is elérhető. Megjelenése után vegyes reakciók fogadták.

(1/2) Cikkünk a következő oldalon folytatódik. Kérjük lapozzon előre: