Barack Obama és Bruce Springsteen új podcastsorozatban beszélget (VIDEÓ)

Barack Obama volt amerikai elnök és Bruce Springsteen a családról és Amerikáról beszélget egy új podcastsorozatban, amely hétfőn debütált.

Barack Obama és Bruce Springsteen új podcastsorozatban beszélget (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: AP)

A nyolcrészes, Renegades: Born in the U.S.A. című podcastszéria a Spotify zenei streamingszolgáltató programjában hallgatható meg. A beszélgetések első két részét hétfőn tette elérhetővé a szolgáltató.

A bevezető epizódban az 59 éves Obama elmesélte, hogy családjával és barátaival sokat beszélgetett az Egyesült Államokban tapasztalható megosztottságról, és arról, hogyan lehetne visszatalálni egy egységesebb Amerikához.

Obama barátai között nevezte meg a 71 éves zenészt, Bruce Springsteent. Mint mondta, első látásra nincs túl sok közös vonásuk, de az eltelt évek alatt rájöttek, hogy közös értékeik vannak, hasonlóan viszonyulnak a munkához, családjukhoz és Amerikához. A maguk útján haladva próbálják megérteni az országot, amely mindkettejüknek olyan sok mindent adott - fűzte hozzá.

A streamingszolgáltató katalógusában a zenei kínálat mellett több mint 2,2 millió podcast szerepel, köztük egy olyan adás is, amelynek házigazdája Michelle Obama, a volt first lady.

A Spotify hétfőn jelentette be, hogy 85 új piacon is elérhetővé teszi szolgáltatását, így világszerte több mint egymilliárd felhasználót érhet el.

(MTI)