Balhé volt Curtis légi koncertjén

Míg Majka a zamárdi Strand Fesztiválon lépett fel, addig a külön utakon folytató Curtis a Dunaszerdahelyi járásban, Légen adott koncertet szombaton éjszaka.

A kedvezőtlen időjárás és a késői időpont ellenére szép számban gyűltek össze rajongók Curtis koncertjén. A rapper egy hangulatvideóval is jelentkezett az Instagram-oldalán:

Curtis légi koncertjén egy kisebb balhé alakult ki két baráti társaság közt. A vita lökdösődésig fajult, komolyabb verekedés azonban szerencsére nem lett belőle. A rapper a színpadról is igyekezett csillapítani a kedélyeket – kisebb-nagyobb sikerrel.

A koncert előtt Curtis kihasználta az alkalmat, és a dunaszerdahelyi MOL Arénában élőben nézte meg a Zsolna elleni bajnokit.

A légi volt Curtis első önálló koncertje, mióta ő és rappertársa, Majka útjai különváltak: utóbbi a szegedi SZIN fesztiválon jelentette be szerda este, hogy nem dolgozik többet együtt Curtisszel annak drogproblémái miatt. Azóta mindketten szólóban folytatják tovább, Curtis időközben máris egy vasárnapi, nyíradonyi koncertjére invitálta rajongóit.

Kapcsolódó cikk:

Együtt főztek és ettek Légen a romák, a magyarok és a szlovákok


(para)