Baba Vanga szerint 20 éven belül kitör egy nagy muszlim háború

Észak-Macedónia szülöttét Baba Vanga néven ismeri a világ. Tizenkét évesen veszítette el látását, és ekkor jött rá, hogy nagyon ritka ajándékot kapott Istentől, hogy a jövőbe lásson - írja a Topky.

Baba Vanga szerint 20 éven belül kitör egy nagy muszlim háború
Fotó: Facebook

Például megjósolta a Szovjetunió összeomlását, Diana hercegnő halálát, a 2001. szeptember 11-i terrortámadást vagy a csernobili katasztrófát. 1996-ban bekövetkezett halála előtt azt mondta, hogy 2021-ben megtalálják a rák gyógymódját. Azt is megjósolta, hogy az univerzumnak 5079-ben lesz vége.

Baba Vanga legfélelmetesebb jóslatai néhány évtizeden belül valóra válhatnak. Nagy muszlim háborút jósol Európában, amely 2043-ra egy iszlám kalifátus megalapításával ér véget, amelynek központja Róma lesz. Ugyanakkor kijelentette, hogy emiatt az Amerikai Egyesült Államok 2066-ban megtámadja Olaszországot.

Dimitrova azt is kijelentette jóslataiban, hogy a következő 200 éven belül kapcsolatba lépünk a földönkívüliekkel.

"Az élet megjelenik az űrben, és hirtelen világossá válik, hogyan jelent meg az élet a Földön, és az emberek kapcsolatba kerülnek más világokból származó szellemi testvéreikkel."

Ezenkívül azt mondta, hogy élete folyamáb sok kataklizma és nagy katasztrófa éri majd a világot. Megváltozik az emberek tudata, és nehéz idők jönnek.

Topky/para