Azt hitte, allergiás a mosóporra, később kiderült, hogy ennél sokkal nagyobb a baj

Az élete a másodperc töredéke alatt megváltozott! A sminkes eredetileg azt hitte, hogy csak mosóporallergiája van, végül viszont kiderült, hogy rákos.

Azt hitte, allergiás a mosóporra, később kiderült, hogy ennél sokkal nagyobb a baj
Fotó: TikTok

A Daily Mail brit lap szerint a 20 éves, liverpooli April Grierson tavaly júniusban krónikus viszketéstől szenvedett. Azt hitte, a mosópor okozza a gondot, ezért lecserélte, amit éppen használt. Csakhogy a panaszai nem múltak el. Elment orvoshoz, aki azt mondta neki, rühes és különféle kenőcsöket írt fel neki. April azonban ezt nem nagyon akarta elhinni, mivel a rüh fertőző, az ő párjának viszont nem volt semmi baja.

Néhány hónappal később egy gombóc jelent meg a torkán, kórházba küldték. Ekkor derült ki, hogy valójában rákos beteg.

„Nagyon megrémültem.  Csak sírtam és sírtam. Nem hittem el, hogy most haza kell mennem, és el kell mondanom a szüleimnek, hogy rákos vagyok. Meg voltam döbbenve” – mondta April, hozzátéve, hogy a további vizsgálatok kimutatták, hogy a rák a második stádiumban van.

Mostanra továbbterjedt szervezetében a rák, jelenleg kemoterápiás kezelés alatt áll.

April a közösségi hálón osztja meg történetét másokkal. A célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy semmit sem szabad alábecsülni, és hogy bízni kel laz ösztöneinkben. Azt mondja, ha csak egy embernek tud segíteni a saját történetével, már megérte.

(čas.sk)