Azért szerepel keveset Amber Heard az új Aquaman-filmben, mert nem működik a kémia közte és Jason Momoa között

Amber Heard ügynöke azt mondja, hogy az Aquaman és az Elveszett királyság című mozifilm készítői azért csökkentették a színésznő szereplését a filmben, mert nem működött a kémia közte és Jason Momoa között  – ám az ügynök úgy véli, hogy Johnny Depp elleni vádjai körüli negatív sajtó befolyásolta a színésznő karrierjét - írja a People.

Azért szerepel keveset Amber Heard az új Aquaman-filmben, mert nem működik a kémia közte és Jason Momoa között
-illusztráció- (Fotó: YouTube - Screenshot)

Jessica Kovacevic is tanúskodott Depp Heard elleni rágalmazási perében pénteken, ott tette az utóbbi kijelentést.

Az 58 éves Depp 2019 márciusában 50 millió dolláros rágalmazási keresetet nyújtott be Heard ellen, azt állítva, hogy 2018 decemberében a Washington Postban lévő cikkben  a színésznő családon belüli erőszakkal kapcsolatos vádjai rosszat tettek a karrierjének, és emiatt elesett töb nagyobb szereptől.

Heard először a 2017-es Justice League-ben kapott szerepet, a következő évben pedig Mera szerepét játszotta az eredeti Aquamanben. Kovacevic a vallomásában elmondta, hogy Heard 2 millió dollárt kapott a folytatásért. A színésznő már leforgatta a filmet, ami 2023 márciusában kerül a mozikba.

Heard Aquaman utáni sikeréről Kovacevic elmondta, hogy szerinte a színésznő karrierje nem indult el annyira, mint Momoáé.

Arra a kérdésre, hogy miben szenvedett kárt Heard a karrierjében, Kovacevic azt mondta:

"Akkoriban nagyon jól fogadták a filmben, mindenki elégedett volt Amberrel, aztán megjelentek a vele kapcsolatos negatív cikkek, vélemények, tweetek. Nincs fizikai bizonyítékom, de ez az egyetlen logikus magyarázat a történtekre."

Hozzátette, hogy a rossz sajtó közepette Heard elveszítette szerepét egy készülő Amazon-filmben is.

Amikor megkérdezték Depp ügyvédjének, Adam Waldmannak a kijelentéseiről, beleértve azt is, hogy Heard Depp elleni vádjai "álhírek" voltak, Kovacevic azt mondta, hogy ez "olajat öntött a tűzre".

Kovacevic arról is beszélt, hogy Heard Aquaman-beli szerepével kapcsolatban nem merültek fel "teljesítményproblémák", szerinte a színésznő "rendkívül jól vizsgázott" a filmben."

Heard – aki 100 millió dollárra beprelte Deppet rágalmazás miatt – korábban azt vallotta, hogy az Aquaman folytatásában női főszerepében játszott szerepét drasztikusan csökkentették a rá irányuló rossz sajtó miatt.

Az első Aquaman 2018 decemberében debütált, és több mint 1 milliárd dollárt hozott a film készítőinek a világ jegypénztáraiban.

People/para