Az ifjú Kaliňák halál lazán kezelte a mémgyáros kezdegetéseit

Az Instagramon Cecove_meme néven ismert szlovák mémgyáros folytatott élő beszélgetést Erik Kaliňákkal, amit a Refresher szúrt ki.

Az ifjú Kaliňák halál lazán kezelte a mémgyáros kezdegetéseit
A

Erik Kaliňák mindössze 30 éves, de már a Smer alelnöke, ezt a posztot pedig korábban nagybátyja, Robert Kaliňák is betöltötte.

A Cecove_meme mögött álló komikus, aki egyébként a fürdőkádból jelentkezett, de az élő adás alatt még a WC-t is használta és sörrel öntötte le magát, megpróbált fogást találni rajta, de a politikus lényegében mindent lazán kivédett.

Kapott pedig elég meredek kérdéseket is, mint például hogy mennyi kokaint kapott zsebpénzként a nagybátyjától, vagy hogy szívesen lenne-e illuminátus. A mémgyáros kíváncsi volt olyan történetre is, ami az idősebb Kaliňákról és a piálásról szól.

A smeres párttársára, Ľuboš Blahára vonatkozó kérdést, ami arra vonatkozott, hogyan hívhatnánk őt úgy, hogy ne sértsük meg, Erik Kaliňák azt válaszolta, hogy például a keresztnevén.

A beszélgetés során szóba került Peter Pellegrini is, akiről Kaliňák megjegyezte, hogy szép pasi, erre jött is az idevágó kérdés, hogy lefeküdne-e vele, mire ő azt válaszolta, hogy ha más orientáltságú volna, akkor "miért ne?!"

Arra is válaszolt, hogy ő maga mennyi százalékot hozhatott eddig a Smernek, szerinte eddig semennyit.

Az egész beszégletés megtekinthető itt:

(Refresher)