Az apa-fiú kapcsolatról írt gyerekkönyvet Meghan Markle

Meghan Markle sussexi hercegnő, Harry brit herceg felesége gyerekkönyvet írt, melyet a férje és fiuk, Archie közötti kapcsolat inspirált. 

Az apa-fiú kapcsolatról írt gyerekkönyvet Meghan Markle
Fotó: Hello magazin

A The Bench (A pad) című kötet június 8-án jelenik meg és az apa-fiú kapcsolatot mutatja be az anya szemszögéből. 

"Egy versként indult, amelyet a férjemnek írtam apák napjára egy hónappal Archie születése után. Ebből a versből lett ez a történet" 

- idézi Markle-t a BBC News.

A Penguin Random House kiadásában megjelenő könyvet a több díjjal is elismert illusztrátor, Christian Robinson rajzai díszítik. 

Bár ez a hercegnő első könyve, korábban is foglalkozott írással. Színészi karrierje során életmódblogot írt, melyet azt követően szüntetett meg, hogy elkezdődött kapcsolata a brit herceggel.

Miután a házaspár 2020 januárjában lemondott a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátandó hivatalos funkcióiról, új életet kezdett a kaliforniai Santa Barbarában. Útnak indította saját nonprofit szervezetét, az Archewellt és jövedelmező üzleti kapcsolatokat kötött például a Netflix és a Spotify szolgáltatókkal. 

Harry herceg nemrég bejelentette, hogy vezető pozíciót fog betölteni egy mentális egészséggel és életvezetési tanácsadással foglalkozó amerikai startup cégnél, a BetterUp-nál.

MTI