Apának és lányának viszonya volt, gyermekeik is születtek (FOTÓK)

A családtagok intim kapcsolata a genetikai szexuális vonzalomnak nevezett jelenséget idézte elő. Ebben a konkrét esetben az ausztráliai John Deavesről és lányáról, Jennyről volt szó, akik több évig intim kapcsolatban álltak. Mint arról a LADBible portál is beszámolt, tiltott kapcsolatuknak végül a bíróság vetett véget, miután olyan ítélet született, hogy megszegték a törvényt - írja az Obkec.

Apának és lányának viszonya volt, gyermekeik is születtek (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

A genetikai szexuális vonzalom akkor jelentkezik, amikor a közeli rokonok először találkoznak felnőttként. Ilyen eset történt Deaves-szel is, akinek a lányának, Jennynek fiatalon el kellett mennie otthonról. 2000-ben azonban visszatért, és szokásos családi kapcsolatuk románcba fordult át.

John Deaves akkoriban harmadik feleségével élt, Jenny pedig házas volt és már volt három gyermeke.

"Azt mondta nekem, hogy ez volt a legjobb szex, amit valaha átélt. Ha ez valakinek nem megalázó, akkor nem tudom, mi az. Ez volt a második házasságom, és nagyon rosszul éreztem magam"

- mondta Dorothy, a lány édesanyja.

Jenny számos interjúban beszélt az apjával való kapcsolatáról, kiemelte azt a pillanatot, amikor érzelmei megváltoztak iránta.

"Néhány nap után rájöttem, hogy olyan embernek látom, aki szeret másokkal foglalkozni. Ránéztem, és azt gondoltam magamban, hogy nem is olyan rossz"

- jegyezte meg.

A pár azt is elmondta, hogy tisztában voltak azzal, hogy amit művelnek, az illegális. De nem tudtak ellenállni a köztük uralkodó érzéseknek.

"A legfontosabb, hogy az emberek észrevegyék, hogy mindketten beleegyeztünk a kapcsolatba. Nem akarjuk bántani egymást"

- tette hozzá Jenny.

Az apa és lánya közötti intim kapcsolat nyolc évig tartott. Dorothy, Jenny édesanyjával közösen vetett véget a bíróságnak, amely megtiltotta a pár románcát.

"Már nincs vele, és csak ez érdekel. Még mindig azt hiszik, hogy nem csináltak semmi rosszat. Most már örülök, hogy mindennek vége"

- jegyezte meg Dorothy.

A párnak két közös gyermeke született, de egyikük röviddel születése után meghalt.

Obkec/para