Angelina Jolie váratlan lépésre szánta el magát Brad Pitt-tel kapcsolatban

Angelina Jolie és Brad pedig valamikor Hollywood eyik legszebb párja volt. Kapcsolatuk azonban csúnyán végződött - írja a tvnoviny.sk.

Angelina Jolie váratlan lépésre szánta el magát Brad Pitt-tel kapcsolatban
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A házaspár 3 évvel ezelőtt búcsút intett egymásnak, s válóperük még korántsem ért véget. Igaz, hogy a bíróság hivatalosan szétválasztotta őket, s már mindketten egyedülállók, ami azt jelenti, hogy mindkettejük találhat új párt, s házasodhatnak is anélkül, hogy bigámiával vádolnák őket.

Múlt hónapban azonban Angelina megnehezítette a dolgokat, ugyanis nem írta alá a válási papírokat. Bradnek elege lett, belefáradt a csatározásba, ezért ultimátumot adott volt feleségének - ha nem írja alá a papírokat, anyagi szankciókat léptet életbe. A bíró pedig áprilisban meghosszabbította a válási procedurát egészen ez év december 31-ig.

Most pedig úgy néz ki, hogy jobb időszak jön mindkettejük, főleg Brad életében. Angelina ugyanis úgy döntött, hogy nem nehezíti meg volt férje életét, s rá bízza a nevelésüket, s végre Brad újra sok időt tölthet a gyerkőcökkel - írja a The Sun.

A színésznő "munkahelyi" elfoglaltságai miatt hozta meg ezt a döntést.

"Angelina a nyár nagy részén a Those Who Wish Me Dead című filmet forgatja, ezért arra kérte volt férjét, hogy gondoskodjon a gyerekekről"

- állítja egy meg nem nevezett forrás. Ez hatalmas lépés a kapcsolatukban, s a gyerekek számára is, akik az elmút években nagyon ritkán találkozhattak az apjukkal.

tvnoviny.sk/para