Angelina Jolie nem csak a ruháit dobta le, érzelmileg is megnyílt (FOTÓK)

Angelina Jolie ledobta a ruháit. A 40 éves színésznő ruha nélkül pózolt, csak egy fátyol takarta a testét. Sølve Sundsbø fényképész fotózta őt a Harper's Bazaar decemberi számának címlapjára - idézi a tvnoviny.sk a MailOnline-t.

Angelina Jolie nem csak a ruháit dobta le, érzelmileg is megnyílt (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Angelina nagyon lazán viselkedett a fotózás alatt, az interjúban is igazán őszinte volt. Elárulta azt is, hogy nem volt népszerű a középiskolában, érzékeny, szereti nyugataln lelkét, s legszívesebben elköltözne a gyerekeivel Los Angelesből külföldre. Utóbitt Brad Pitt nem szeretné.

"Szívesen élnék külföldön, de csak azután, hogy a gyerekeim elmúltak 18 évesek. Most ott kell maradnom, ahol az apjuk él"

- jelentette ki Jolie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus),

Ő és Brad Pitt 2016-ban szakítottak, idén már elváltak, már csak az anyagi dolgokon pereskednek. Ha ez a folyamat is lezárul, hivatalosan is szabadnak tekinthetők.

A színésznőnek és Pittnek három közös gyermeke - Shiloh, Vivienne és Knox - és három örökbefogadott csemetéje - Maddox, Pax és Zahara - van. A 18 éves Maddox már egyetemista, Dél-Koreában tanul.

Angelina a testén lévő sebhelyekről is szót ejtett az interjúban. Beszélt a kétszeres masztektómiájáról (levették mindkét mellét), s kivetette  a petefészkét is, mert nagy esélye volt arra, hogy rákbetegség alakul ki nála.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Verdict (@verdict.ro),

Vallott az érzelmeiról is, s összetört szívéről Brad Pitt-tel való szakítása után.

"Azért, hogy a láthatatlan hegek begyógyuljanak, sokat kell harcolni. Időnként megbántanak, néha azt tapasztaljuk, hogy bántják azokat az embereket, akiket szerettek, s nem lehettek olyan szabadok és nyitottak, amit a szívetek megérdemel. Most azt érzem, a vér kezd visszatérni a testembe".

Végül azzal zárta a beszélgetést, hogy újra kezd önmaga lenni.

tvnoviny.sk/para