Amputáltatta az orrát, a fülét a szája egy részét a férfi - mindezt azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy földönkívüli (FOTÓK)

Anthony Loffredónak nagy rajongótáborra lett, miután megmutatta a világnak extrém testmódosításait - írja az Obkec.

Amputáltatta az orrát, a fülét a szája egy részét a férfi - mindezt azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy földönkívüli (FOTÓK)
Fotó: Instagram - Screenshot

A francia férfi a tervezett átalakítás több mint felét már elvégeztette: amputáltatta az orrát, fülét, felső ajkát, két ujját, és tetoválták a szemgolyóit. A LADBible szerint az egész bőrét tetoválások borítjál, nyelvét pedig kettévágták.

Legújabb posztja óriási szenzációt kavart. Olyan átalakulást mutatott be, amit nem minden nap lát az ember. Úgy döntött, hogy továbbfejleszti képszerkesztő képességeit. A legutóbbi felvételen a feje valamivel hosszabb volt az eredetihez képest. Mindezt azért csinálta, hogy a feje még jobban hasonlítson egy földönkívüli fejére. 

"Néha az álmok nem válhatnak valóra, ezért elkezdek fotószerkesztő programokat használni. 200 százalékos fekete idegen evolúció"

- írta a fotóhoz.

Azóta ismeretlen okok miatt törölte bejegyzését, de sok lájkot és kommentet kapott. Néhány követője azt írta, hogy elment az esze.

Bár úgy tűnhet, hogy végzett a módosításokkal, ennek az ellenkezője igaz. Korábban elárulta, hogy kettéhasítatja a péniszét, és ez csak idő kérdése.

Obkec/para