Amit először meglát a videóban lévő fotón, megmutatja azt, milyen hatással van az emberekre az első találkozáskor (VIDEÓ)

A TikToker Mia Yilin optikai csalódásokat tartalmazó vicces videóiról, de különféle személyiségtesztekről is ismert - írja a Topky.

Amit először meglát a videóban lévő fotón, megmutatja azt, milyen hatással van az emberekre az első találkozáskor (VIDEÓ)
Fotó: TikTok/mia_yilin

Egy nemrégiben készült videóban például elárulta, hogy ridegnek vagy barátságosnak tűnik-e valaki az embereknek az első találkozáskor. Ezt fedi fel a videóban lévő fotó. Az eredményt abból fogja megtudni, amit először lát a képen.

Ha először az erdőt vagy emberek tömegét pillantotta meg, akkor ridegnek tűnhet, amikor valaki először találkozik önnel veled. Amikor azonban jobban megismeri a másikat, vidámmá és kellemes társasággá válik.

"Ha szeretsz valakit, mindent megteszel azért, hogy mosolyt csalj az arcára"

- mondta Yilin a videóban.

Lehet, hogy felzaklatja önt, ha az emberek nem teszik ugyanezt önnel kapcsolatban, de ez nem akadályozza meg önt abban, hogy tovább próbálkozzon.

"A legnagyobb félelmed a nyilvános beszéd, de ha már csak közeli barátaidról vagy családodról van szó, akkor jól érzed magad"

- tette hozzá Yilin.

Ha ön először a korcsolyázót látta, akkor megvan a képessége arra, hogy bárkivel barátságot kössön.

"Nagyon megértő vagy, és könnyű veled beszélgetni, arról nem is beszélve, hogy csodálatos vezető vagy"

- magyarázta a TikToker.

@mia_yilin What did you see first? #personalitytest #psychology #opticalillusion #entertainment #fun #trending #fyp #fyp #observation #fengshui #fortune #wealth #relationship #learnontiktok original sound - Mia Yilin

Azonban ön gyakran felteszi azt a kérdést, hogy vannak-e olyanok, akik csak azért közelednek önhöz, mert szeretnének valamit cserébe. Sokan irigylik az ön karizmáját és a báját, de ez nem akadályozza meg önt abban, hogy olyan önzetlen és szerető ember legyen, mint amilyen valójában.

Topky/para