Amikor közölték Bruce Willisszel az orvosi diagnózist, nem akart leállni a munkával, pedig nagy nehézségekbe ütközött az utolsó forgatása során

Bruce Willis színészt képviselő ügyvéd elárulta, hogy a sztár "dolgozni akart", mert egy producer továbbra is együtt akart működni vele annak ellenére, hogy tudta, valami nincs rendben a színész egészségével - írja a Mirror.

Amikor közölték Bruce Willisszel az orvosi diagnózist, nem akart leállni a munkával, pedig nagy nehézségekbe ütközött az utolsó forgatása során

A Los Angeles Times beszámolója szerint Randall Emmett producer – aki számos filmen dolgozott Willisszel – tudta, hogy a színésznek nehézségei vannak a forgatás során, de megengedte neki, hogy tovább dolgozzon.

Willisnek afáziája van – egy olyan állapot, amely a beszéd és a szavak megértésének zavarait okozhatja.

A LA Times szerint Emmett a Midnight in the Switchgrass forgatása (Hajsza a gyilkos után) közben azt mondta akkori vőlegényének, Lala Kentnek:

„Nem tudom tovább csinálni. Ez olyan szomorú. Bruce nem emlékszik a szövegének egyetlen sorára sem. Fogalma sincs, hol van."

Az LA Timesnak adott nyilatkozatában Emmett azt mondta, hogy ekkor még nem tudott arról, hogy van valami baj Willis egészségével.

Emmett egyik képviselője azt mondta a Us Weekly-nek, hogy "nagyon büszke arra a munkára, amelyet ő és Bruce Willis az elmúlt 15 évben végzett", és hogy "ha Bruce nem akart volna a forgatáson lenni, nem lett volna ott".

Willis ügyvédje, Martin Singer az LA Times című lapra reagálva a következőket mondta:

"Ügyfelem az orvosi diagnózis felállítása után folytatta a munkát, mert dolgozni akart, és meg is tudta tenni, akárcsak sokan mások, akiknél afáziát diagnosztizáltak, s akiket ez nem hátráltatja a munkában. Ennek eredményeként szó szerint több ezer embernek volt munkája a COVID-19 világjárvány idején."

Ez év márciusában a Drágán add az életed 67 éves sztárja bejelentette, hogy visszavonul a színészettől, miután diagnosztizálták nála a betegséget.

A hírt a közösségi médiában nyilvánosságra hozva Willis családja azt mondta, hogy „igazán kihívásokkal teli időszak” ez számukra, és köszönetet mondtak a rajongóknak „kitartó szeretetükért, együttérzésükért és támogatásukért”.

Mirror/para