Amber Heard nem mondana nemet egy olyan könyv megírására, amiben mindent elmesélne Johnny Deppről

Amber Heard állítólag egy „mondjon el egy könyvet” szeretne írni volt férjéről, Johnny Deppről, miután 8,3 millió dolláros kártérítés megfizetésére kötelezték a színésznőt a nagysikerű rágalmazási perüket követően - írja a Mirror.

Amber Heard nem mondana nemet egy olyan könyv megírására, amiben mindent elmesélne Johnny Deppről
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A 36 éves Heard állítólag úgy gondolja, hogy „hollywoodi karrierje véget ért”, és ír egy memoárt, mert úgy érzi, nincs vesztenivalója.

Jövedelmező ötlet lehet ez Amber számára, akinek ügyvédje, Elaine Bredehoft szerint a színésznő "egyáltalán nem" engedheti meg magának, hogy kifizesse az 59 éves Deppnek járó kártérítést.

Dror Bikel azt mondta a kiadványról: "Depp és ügyvédei mindent elolvasnak és meghallgatnak, amit Heard kijelent. Ha átlép egy határt, ami valószínű, nem kérdés, hogy újabb rágalmazási pert varrnak a nyakába.

A Mirror felvette a kapcsolatot az Amber képviselőivel, hogy észrevételeket tegyenek. A sztárhoz közel álló forrás azt állítja, hogy Amber összetört a hathetes tárgyalás után. A per végeredményét követően egy szakértő azt mondta, hogy Amber nehezen talál majd munkát Hollywoodban.

Mirror/para