Amber Heard majdnem felrobbant a dühtől: Éles szavakat intézett volt férjéhez és annak ügyvédjéhez

Amber Heard először beszélt nyíltan a volt férje, Johnny Depp ellen elszenvedett bírósági vereségéről - írja a Nový Čas.

Amber Heard majdnem felrobbant a dühtől: Éles szavakat intézett volt férjéhez és annak ügyvédjéhez
Fotó: YouTube - Screenshot

Nem tett lakatot a szájára, volt férjét pedig hazugnak minősítette, akinek bedőlt az esküdtszék összes tagja.

Heard a Today's műsor vendége volt, amelyben az NBC műsorvezetője, Savannah Guthrie készítet velet interjút. Az első számú téma természetesen a Johnny Depp-per volt.

"Azt mondta, hogy soha nem ütött meg. Ez hazugság?”

– kérdezte a színésznőtőll Guthrie.

Amber pozitív választ adott a kérdésre.

"Utolsó napomig kitartok minden elhangzott szavam mellett" 

– tette hozzá Heard határozottan.

Ugyanakkor meg van győződve arról, hogy az esküdtszék döntését egy méltánytalan médiabotrány befolyásolta, valamint a fizetett munkatársak, akiket Johnny bérelt fel, hogy tanúskodjanak mellette.

„Nem hibáztatom őket, nem hibáztatom őket. Sőt, megértem őket. Ő egy szeretett személy, és az emberek úgy érzik, hogy ismerik. Ő egy nagyszerű színész”

– mondta Deppel kapcsolatban.

De ami megsértette a színésznőt, az Depp ügyvédeinek, és különösen a fiatal ügyvédnek, Camilla Vasqueznek az egyik kijelentése. Amikor műsorvezető megkérdezte tőle, mi a véleménye Vasquez azon állításairól, miszerint a bíróságon ő nagyon jól színészkedett, Amber majdnem felrobbant.

"Ezt egy olyan ember ügyvédje mondja, aki meggyőzte arról a világot, hogy ollók vannak a kezén az ujjai helyett Játszottam? Hetekig hallgattam olyan beszámolókat, amelyek azt sugallták vagy szinte egyenesen azt mondták, hogy szörnyű színésznő vagyok. Szóval össze vagyok zavarodva, hogyan lehetek mindkettő"

– jegyezte megAmber.

Nový Čas/para