Állítólag újra várandós Putyin szeretője - a pletykák szerint az orosz elnököt sokkolta a hír

Vlagyimir Putyin „döbbenten” vette tudomásul, hogy volt tornász szeretője ismét terhes – írja a Daily Mail.

Állítólag újra várandós Putyin szeretője  - a pletykák szerint az orosz elnököt sokkolta a hír
-illusztráció- (Fotó: YouTube - Screenshot)

A 69 éves orosz vezető állítólag 2008 óta titkos kapcsolatban áll a 38 éves olimpiai aranyérmes Alina Kabajevával. Régebben már szárnyra keltek olyan hírek, hogy a párnak már van két közös gyermeke, akiket Putyin nem ismert el nyilvánosan.

A General SVR Telegram orosz hírcsatorna, amelyet feltehetően a Kreml egykori titkosszolgálati tisztje irányít, most azt állítja, hogy Kabajeva ismét terhes.

„Már beszámoltunk róla, hogy tegnap Vlagyimir Putyin orosz elnök a szemtanúk szerint lehangoltnak és kissé zárkózottnak tűnt. Ez érthető, hiszen tegnap Putyin arról értesült, hogy élettársa és gyermekeinek anyja, Alina Kabajeva az orosz elnök újabb gyermekével várandós"

- állt a hírben

Ugyanez a hírcsatorna korábban Putyin egészségügyi problémáiról is hírt adott, amely témáról Oroszországon belül is sokat pletykálnak.

Putyin és Kabajeva első fia állítólag titokban, Svájcban, hatalmas biztonsági intézkedések közepette született 2015-ben. A Sonntagszeitung svájci lap vizsgálata szerint az egykori tornásznő a második fiút 2019-ben Moszkvában hozta világra.

A múlt héten egy dokumentumból kiderült, hogy az EU szankciókat tervez Kabajevával szemben a Kreml-propagandában játszott szerepe miatt.

Daily Mail/para