Alec Baldwin törölte az egyik Twitter-fiókját pár nappal a forgatáson történt tragédiáról szóló őszinte interjúja után

Alec Baldwin törölte az egyik Twitter-fiókját, pár nappal az ABC televíziónak adott őszinte interjúja után, amelyben a Rust forgatásán történt halálos lövöldözésről beszélt - írja az Independent.

Alec Baldwin törölte az egyik Twitter-fiókját pár nappal a forgatáson történt tragédiáról szóló őszinte interjúja után
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A december 2-án sugárzott interjúban Baldwin azt mondta, hogy nem ő húzta meg a ravaszt a kellékfegyveren, amely megölte a film operatőrét, Halyna Hutchinst és megsebesítette a rendezőt, Joel Souzát.

Vasárnap estétől (december 5.) Baldwin @alecbaldwin fiókja már nem található meg platformon. A színész azt a fiókot használta, amely már a lövöldözés előtt létezett, hogy frissítse az esetet.

Október 22-én ezt írta a Twitteren:

„Nincsenek szavak, amelyek kifejeznék megdöbbenésemet és szomorúságomat a tragikus baleset miatt, amely Halyna Hutchins, feleség, édesanya és mélyen csodált kolléga életét vesztette. Teljes mértékben együttműködök a rendőrséggel annak érdekében, hogy kiderüljön, hogyan történt ez a szörnyű tragédia.”

A színész @alecbaldwin__ Twitter-fiókja, szintén aktív, de az utolsó tweetet október 19-én, két nappal a forgatás előtt posztolták.

A Baldwinhoz kapcsolódó többi Twitter-fiókot szigorúbb beállításokra állították be, alapítványának profiljához (@ABFalecbaldwin) és felesége fiókjához (@HilariaBaldwin) csak a jóváhagyott követők férhetnek hozzá.

Independent/para