Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Alec Baldwin testvére szerint bátyját bűnbaknak akarják megtenni a filmforgatáson történt tragédia miatt - minderről poitikai nézetei "tehetnek" (VIDEÓ)

Alec Baldwint politikai nézeti miatt bűnbaknak teszik meg a végzetes Rust című filmjének lövöldözésben - jelentette ki testvére Daniel Baldwin a The Domenick Nati Show című rádióműsorban. Daniel szerint Alec nem vállalhatja a felelősséget a tragédiáért - írja a TMZ.

Alec Baldwin testvére szerint bátyját bűnbaknak akarják megtenni a filmforgatáson történt tragédia miatt - minderről poitikai nézetei "tehetnek" (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A filmsztár öccse arról is beszélt, hogy a történtek miatt sokan elfeledkeztek arról, hogy milyen sokat jótékonykodott már, segített rászorulókon

"Alecnek határozott nézetei vannak bizonyos dolgokról, nagyon makacs, s azok, akik nem szeretik őt kihasználjk és üldözni fogják őt feleségével együtt. Célponttá vált"

- jelentette ki a Baldwin-testvér.

Bár Daniel nem megy bele mélyebben Alec politikai nézeteibe, nem titok, hogy Alec nem szereti Donald Trumpot, gyakran parodizálta az egykori amerikai elnököt, s annak idején nagy támogatója volt Barack Obamának.

Az elsők között Donald Trump Jr. rúgott bele nyilvánosan Alec Baldwinba, úgy, hogy egy olyan feliratú pólókat posztolt, amiken ez a felirat volt olvasható: 

"A fegyverek nem ölnek embereket, Alec Baldwin öl embereket."

Úgy tűnik, Donald Trump Jr. tettei alátámasztják Daniel bűnbakképzési elméletét, fontos megjegyezni azt, hogy  az új-mexikói ügyben nyomozó kerületi ügyész, Mary Carmack-Altwies demokrata.

Daniel  a Rust fegyvermesterét, Hannah Gutierrez-Reed tartja felelősnek Halyna Hutchins haláláért Dave Halls rendezőasszisztenssel együtt, aki úgy adta Alec kezébe a pisztolyt, hogy azt mondta, nincs benne éles lőszer. Szerinte egyértelmű, hogy nem tartották be a szabályokat a forgatáson. 

Daniel azt is elárulta, hogy testvére nagyon szerette Halynát, a tragédia után pedig amint tehette, felkereste a családját. Egyelőre még nem emeltek vádat az ügyben. Alec Baldwin öccse reménykedik abban, hogy bátyja nem kerül rács mögé

TMZ/para